Finnairin Seniorit kerhon tietosuojakäytäntö 25.5.2018 alkaen

 

Finnairin Senioreiden hallitus on EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen eli GDPR:n pohjalta laatinut tietosuojakäytännön, jonka tavoitteena on suojata kerhon järjestämiin tapahtumiin osallistuvien kerhon jäsenten ja heidän kanssaan tapahtumiin osallistuvien henkilöiden vapaaehtoisesti antamia henkilötietoja seuraavasti:

 

Perustana on, että Finnairin Seniorit kerholla ei ole jäsenluetteloa, joka laissa on määritelty henkilörekisteriksi. Finnairin Seniorit kerää, käyttää ja tallentaa tapahtumiin osallistuvien henkilöiden henkilötietoja vain ja ainoastaan Finnairin Seniorit kerhon tapahtumien järjestelyihin. Finnairin Seniorit hallitus käsittelee ja säilyttää tapahtumiin osallistuneiden henkilöiden tietoja tietosuojalain vaatimusten mukaisesti. Tietoja, joita ei ole tapahtuman jälkeen tarkoituksenmukaista säilyttää, eikä niitä tarvita tapahtuman jälkeen, poistetaan. Tietoja, joiden säilyttäminen määritetään laissa tai sopimuksissa, säilytetään vaaditun ajan. Tapahtumiin osallistuvien henkilöiden tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ilman asianomaisen suostumusta.  

 

Kerhon jäsenillä on oikeus pyytää omia tietoja nähtäväksi, pyytää selvityksen häntä koskevien rekisteritietojen keräämisestä, sekä pyytää korjaamaan tiedoissa olevat virheet tai poistamaan omia tietoja.

Tänne on tarkoitus pikkuhiljaa lisätä ohjeita. 

  1. Tapahtumia löytyvät kalenterista jonne on linkki yläreunassa. Klikkaa ko tapahtumaa, niin saat tarkemmat tiedot. Kalenteri on oletuksena listamuodossa, mutta tapahtumien hahmottaminen voi olla helpompaa katsottaessa esim. kuukausinäkymässä. Ilmoittaudu tapahtumaan ja maksa mahdollinen osallistumismaksu tilille:  Finnairin seniorit  FI 28 1745 3500 0017 65. Muista laittaa viestikenttään tapahtuman ja osallistujien nimet.

  2. Sivuston käyttäjätunnus ei ole "case sensitive", joten on ihan sama kirjoitatko käyttäjätunnukset kokonaan pienillä kirjaimilla vai juuri kuten se on sinua varten luotu. Salasana pitää olla prikulleen oikein. 

  3. Kännykkäkäytössä voi kokeilla vaihtaa mobililaitteen selaimen asetuksista verkkosivusto asetusta:  Mobiili tai tietokone. Tämä asetus on selainkohtainen ja toimii ainakin Androidin Chromessa.

    
Lähetä hallituksen jäsenille tähän palstalle haluamasi vinkin ajankohta ja tapahtuma sekä liitä siihen mahdollinen tapahtumalinkki.

  

  Visit Helsinki      Stadissa    HS Minne nyt     Ilmailumuseo     Suomen tapahtumat

 
Täältä löytyy mm. tietokoneopastusta senioreille: Vapaaehtoistoimintaa Helsingissä


 Helsingin luontoretket www.hel.fi/ymk Vantaan luontoretket: http://www.vantaa.fi/vapaa-aika/luonto_ja_ulkoilu/retkeily  Espoon luontoretket www.espoo.fi/luontoretket 

 

 


 


 

Meidän kuvia "vuotaa" tältä sivustolta googlelle ja esim. noihin Ateneumin kuviin meillä ei ole julkaisuoikeutta. Tämän takia uusi kirjautuminen.  Tarvitsee tunnukset:     FIMEM         ay101

Ne on samat tunnukset kuin Historiaa osiossa. Tallenna tunnukset selaimelle, niin ei tarvise syöttää uudestaan.

Kuviin

 

Syyslounas 2.11.2017